14 januari 2014

Hur tänkte jag nu

Ja, ibland undrar man. Hur tänkte jag egentligen? Förra året sa jag, att nu var det definitivt sista gången jag sådde fröer. Det lyckas aldrig. Jag glömmer vattna dem, ger de för lite extra ljus. Listan skulle kunna göras längre men kontentan är detsamma. Mina fröodlingar brukar inte resultera i några vackra välmående växter.

Och så ändå. Så sitter man här, med fyra nyinköpta fröpåsar. Jag har inte samlat på mig några frökataloger. Har tittat bort om jag passerat fröpåsar i affärer. Slängt mail som kommit med erbjudande, alla, utom det där sista. Då skulle jag bara titta lite grand.

Ja, och som många av er vet, då är det kört. Det går inte att motstå de underbara bilderna med alla vackra blommor. Och denna gång - då ska jag allt lyckas....


3 kommentarer:

 1. Man är ju så hungrig efter att få sätta fingrarna i jorden och få se lite nygrönt, så det går bara inte att komma ifrån fröpåsarna :-) Det verkar som inga motgångar eller löften till sig själv, kan stoppa de små fröna.
  Och GIVETVIS så kommer Vi lyckas med just dessa frön ;-)

  Kram / Therése

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, än så länge finns bara lyckas i tanken - hoppas kunna presentera fina bilder på Törnrosa kjortel när den klänger sig uppför altanstolpen i sommar :)

   Radera
 2. Jag har också violkungsljuset violetta! Sått mina nu i januari. Blev helt kär när jag såg den :) kram Anna

  SvaraRadera